Wie ben ik.

Ik ben Lysanne Pastoor, 26 jaar oud, kom uit Silvolde en woon nu in Harreveld. Ik heb de HBO-opleiding Sport- en Bewegingseducatie (vanaf heden Sportkunde genaamd) gevolgd aan de HAN in Nijmegen, waar ik uiteindelijk afgestudeerd ben als Sport- en Bewegingsagoog met als afstudeerrichting Sport en Voeding. Tijdens mijn opleiding merkte ik al snel dat ik de combinatie tussen het bewegen en voeding erg interessant en leuk vond, deze twee elementen zijn dan natuurlijk ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hier ben ik mij dan ook meer in gaan verdiepen tijdens mijn studie, waardoor ik mij ook meer ben gaan richten op het gebied van leefstijl en coaching.

Toen ik 15 jaar was, ben ik als eerste baantje begonnen met werken bij de Chinees, jaja, die interesse van eten en voeding was er altijd al! Ook had ik daarnaast nog een baantje als Streetdancelerares en later als Bodypumpinstructrice bij Ketelaar Sport.

Bij Ketelaar Sport had ik het erg naar mijn zin en pakte daarom steeds meer werkzaamheden in het bedrijf op. Zo stond ik steeds vaker als instructrice in de fitness, was van veel klanten hun Personal coach, werkte achter de balie en deed administratiewerk. Door een blessure kon ik helaas mijn werk als groepslesinstructrice niet meer vervullen en ben mij daarom meer gaan richten op de andere werkzaamheden.

Nadat ik mijn opleiding aan de HAN had afgerond ben ik meer gaan werken bij Ketelaar Sport. Ik werkte steeds meer als Personal Coach en pakte veel afspraken op het gebied van beweeg-, leefstijl- en voedingsadvies op. Mijn interesse om mij hier nog meer in te willen verdiepen werd alsmaar groter, waarnaar ik de opleiding tot BGN Gewichtsconsulente startte. Na ook deze studie afgerond te hebben, werd de praktijk YOUR FIT LIFE opgericht.