Weerstand

Je weerstand is extreem belangrijk in deze tijden van het coronavirus, maar wat houdt dat nou precies in en hoe kun jij er voor zorgen dat jij je weerstand verbeterd?!

Je weerstand is eigenlijk een andere benaming voor het immuunsysteem. Je immuunsysteem zorgt er makkelijk gezegd voor dat het virussen, bacteri禱n, schimmels en ook parasieten verwijdert uit je lichaam door hier antistoffen voor aan te maken.

Hoe beter je weerstand, hoe makkelijker je deze antistoffen aan kan maken en hoe minder vatbaar je bent voor bijvoorbeeld een griepje of op dit moment het coronavirus.

Het is natuurlijk wel zo dat je niet altijd volledige invloed hebt op je afweersysteem. Ieder persoon en ieder lichaam verschilt en niet ieder immuunsysteem is hetzelfde. Maar er zijn verschillende factoren waar jij w矇l invloed op hebt 矇n die er voor kunnen zorgen dat jouw weerstand toch nog weer verbeterd kan worden.

De komende tijd zal ik daarom wat belangrijke en praktische tips geven die jij en de mensen in je naaste omgeving direct op kunnen pakken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *