,

TIP 3 NAAR YOUR FIT LIFE – ZET JE ETEN DE AVOND VAN TEVOREN KLAAR

De tip naar YOUR FIT LIFE 🧐🍏||

Tip 3. Zet je eten de avond van tevoren klaar.

Je kent het vast wel, je blijft ‘s ochtends iets langer liggen om dat je niet goed je bent uit kunt komen. Of je bent wat aan het treuzelen waardoor je bijna te laat van huis weg gaat. En dan moet je ook nog je eten voor de hele dag klaar maken! Dan maar even snel iets pakken, want al je boterhammen smeren en een uitgebreide salade klaar maken zit er nu natuurlijk niet meer in. Snel in de tas en hup naar het werk of naar school!

En uiteindelijk blijkt dan, toch iets te weinig eten mee genomen voor de hele dag. Dan maar iets halen in de kantine of even snel naar de winkel. Misschien gezond, maar misschien ook wel iets ongezonder dan normaal..

.. Maak daarom de avond van tevoren vast je eten klaar! Misschien niet zo’n zin in, want je ploft na zo’n dag werken toch iets liever op de bank? Het lijkt misschien ook wel veel werk, maar het kost je waarschijnlijk maar 10 minuten van je tijd!

En in de ochtend scheelt je weer een heel stuk. Je kunt rustig opstaan, goed ontbijten en op naar je werk. Al het eten mee waardoor je zeker die dag voldoende bij je hebt, geen honger hoeft te hebben en je je lekkere (maar waarschijnlijk ook gezondere) eten op kunt eten!

WIN-WIN-WIN zou ik zeggen. Probeer het vanavond gelijk eens uit! 🍏

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *