Het traject van MISSIE SUSAN! 🍏💪

Susan Reusen benaderde mij in november 2018 in verband met haar missie; Missie Susan!

20 jaar geleden kreeg Susan de diagnose MS (Multiple sclerose) , een zenuwslopende ziekte waarbij het centrale zenuwstelsel wordt aangetast. Een ziekte waar 20 jaar geleden nog geen medicijn voor was, en.. nu nog steeds niet!

En daar wil Susan graag iets aan doen. Susan gaat in juni 2019 deelnemen aan het evenement “Klimmen tegen MS”. Dit vindt plaats op de Mont Ventoux in Frankrijk. Hierbij zamelt ze geld in voor meer onderzoek naar de oorzaak van MS, de genezing, maar op korte termijn ook voor verbetering van de kwaliteit van leven van MS-patiënten. Een hele grote uitdaging, natuurlijk helemaal voor iemand met MS!

Een grote uitdaging waar veel bij komt kijken. Zo moet haar conditie natuurlijk goed op peil zijn, maar ook haar lichaam moet sterk genoeg zijn om dit te kunnen behalen. Waarbij natuurlijk sporten en bewegen centraal staan, maar met daarnaast net zo belangrijk; voeding!🍏

Daarom zijn wij samen een traject aan gegaan. Een traject van 6 maanden waarbij wij er voor gaan zorgen dat Susan in Juni sterk en fit genoeg is om die berg op te gaan.

In de komende periode zal ik jullie op de hoogte gaan houden hoe het met Susan gaat. Ook zal ik jullie gaan vertellen wat wij hebben gedaan om Susan in deze periode klaar te stomen voor het evenement. Wat heeft Susan gedaan op het gebied van bewegen en sporten, welke trainingen is ze gaan doen en hoe zien deze trainingen eruit? Ook zal ik jullie vertellen wat we op het gebied van voeding hebben aangepast aan het huidige eetpatroon van Susan, wat deed ze al goed en wat kon nog beter om haar doel nog beter en sneller te kunnen behalen.

Ben je geïnteresseerd hoe wij deze weg naar de Mont Ventoux gaan beklimmen? Houd deze pagina dan in de gaten! En neem natuurlijk ook even een kijkje op de facebookpagina van Susan; Missie Susan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *